Inger Wikström-Lindgren: ”Upptäcktsresa”

Inger Wikström-Lindgren (2009)Jälleen sympaattinen ja ilahduttava uusi tuttavuus! Kirjassaan  ”Upptäcktsresa –  40 år med mikrofon och penna i Finland och Sverige” (2009) toimittaja ja kirjailija Inger Wikström-Lindgren     (s. 1938) muistelee lapsuuttaan ja nuoruuttaan Vaasassa. Ensimmäiset työvuotensa hän oli paikallisradion toimittajana Vaasassa.  Vuonna 1979 hän muutti Ruotsiin, jossa hän teki Suomen Yleisradiolle radio- ja TV-reportaaseja ajankohtaisista asioista ja henkilöistä. Viisi vuotta hän koulutti radiotuottajia DI:ssa (Dramatiska Instituten) ja on senkin jälkeen osallistunut journalistien kouluttamiseen. Erilaisten lehtijuttujen lisäksi hän on kirjoittanut kaksi romaania ja kolme kirjaa koiristaan. – Tämän kirjan kerrontatyyli on sujuvaa ja hauskaa. Mielenkiintoista on lukea työpaikkojen kulttuurieroista Suomen ja Ruotsin välillä. Vuosien kuluessa kirjoittaja on haastatellut lukemattomia mielenkiintoisia ihmisiä hyvin vaihtelevissa tilanteissa. Kommelluksistakaan hän ei vaikene näissä muistelmissaan.

Inger Wukström-LindgrenEn trevlig ny bekantskap för mig!
I sin bok ”Upptäcktsresa –  40 år med mikrofon och penna i Finland och Sverige” (2009) berättar journalisten Inger Wikström-Lindgren (f. 1938) medryckande om sitt barndom och ungdom i Vasa i Finland, om sina första år som radiojournalist i Finland, om sina år i Sverige som radio-, TV- och tidningskorrespondent, som lärare för blivande journalisten i DI och som författare. 

Short in English:  Memoirs of the Finnish born journalist and writer Inger Wikström-Lindgren who has lived the main part of her workig life in Sweden.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s